Betaalwijzen

Betaalmethoden

Bij het winkelen in onze online winkel kunt u kiezen tussen verschillende betaalmethoden - afhankelijk van de grootte van uw bestelling en uw persoonlijke voorkeuren. Het volgende overzicht geeft u een algemeen idee en moet uw beslissing vergemakkelijken.
Welke betaalmethode is het veiligst?
Een betrouwbare veiligheidsnorm is onze hoogste prioriteit. Alle door ons aangeboden betaalmethoden worden daarom als volledig veilig beschouwd en hebben zich in de loop der jaren bewezen als beproefde betaalmethoden in de online handel.
Kan ik de gekozen betalingsmethode nog wijzigen?
Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om de betalingswijze op een later tijdstip te wijzigen. Indien u met PayPal wenst te betalen in plaats van vooraf, gelieve dan de bestaande bestelling te annuleren en uw bestelling opnieuw te plaatsen in onze online winkel met de juiste betalingsmethode.

De klassieker: eenvoudig en gratis. U maakt het bedrag vooraf over op een bankrekening van onze servicepartner Mollie B.V. De overboekingen worden doorgaans na 1-2 werkdagen ontvangen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging per e-mail. Wij sturen u ook een verzendbevestiging per e-mail nadat wij uw bestelling hebben verzonden.
 • Nadat u het bestelproces hebt voltooid, ontvangt u alle nodige bankgegevens voor de transactie. Uw bestelling wordt pas verzonden als de betaling is ontvangen.
 • Zorg ervoor dat u de juiste reden van betaling vermeldt bij uw overschrijving, anders kan uw betaling niet worden toegewezen en zal deze worden geretourneerd.
 • Betaling per bank geschiedt op een rekening van Mollie B.V. (Stichting Mollie Payments).

Met PayPal kunt u snel en veilig betalen. Door uw bank- en creditcardgegevens bij PayPal achter te laten, hoeft u ze niet bij elke aankoop opnieuw in te voeren. Gebruik uw bestaande PayPal-rekening en betaal gemakkelijk uw bestelling bij ons.
PayPal Express
Met PayPal Express kunt u het bestelproces nog korter maken. Een knop in de winkelwagen brengt u rechtstreeks naar uw PayPal-rekening, zodat u zich niet bij ons hoeft te registreren. Bestelinformatie zoals creditcard- en adresgegevens worden rechtstreeks door PayPal overgebracht en hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd.
 • Na het verzenden van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal. Daar kunt u de reservering maken door op de knop "Betaling" te klikken.
 • Om via PayPal te kunnen betalen, hebt u een PayPal-rekening nodig.
 • U kunt gratis een eigen PayPal-rekening openen op paypal.com.
 • De bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen en alle artikelen beschikbaar zijn.
 • Een ander afleveradres kan alleen worden ingevoerd voor het afronden van het bestelproces, daarna is een wijziging niet meer mogelijk.
 • De maximale orderwaarde is € 5.000 incl. verzendkosten.
 • Bij betaling via PayPal is het niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen nadat de bestelling is ontvangen.
 • Of u in termijnen kunt betalen, vindt u nadat u de bestelling hebt verzonden in de bestel-/betaalinformatie op de PayPal-pagina.
Overigens, betalen met PayPal is altijd gratis voor u - wij nemen de kosten voor onze rekening.

Bij betaling met Sofortüberweisung (SOFORT by Klarna) kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel overmaken met uw online bankrekening. Zodra u uw bestelling hebt verzonden, wordt de betaalpagina van Sofortüberweisung geladen. Deze betaalmethode biedt u TÜV-goedgekeurde gegevensbescherming en is zeer gemakkelijk te gebruiken: U logt in met uw online bankgegevens en voert de overschrijving uit, die u via TAN autoriseert. De bestelde artikelen worden dan direct verzendklaar gemaakt (indien reeds in voorraad) en niet pas wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. In geval van terugzending wordt het desbetreffende bedrag teruggestort op uw rekening.
 • De bestelling zal worden verzonden zodra wij de goedkeuring van Klarna hebben ontvangen Bank AB en op voorwaarde dat alle items beschikbaar zijn. alle items zijn beschikbaar.

De betalingsmethode "Achteraf betalen - Klarna" wordt afgehandeld door onze externe betalingsdienstaanbieder Klarna. Nadat u Klarna kopen op rekening als betaalmethode heeft gekozen en akkoord bent gegaan met een kredietcontrole, controleert Klarna op de achtergrond of het mogelijk is om op rekening te kopen.
Na een succesvolle controle kunt u de aankoop afronden met de gewenste betaalmethode "Klarna factuur". Bij aankoop op rekening bij Klarna ontvangt u eerst de goederen en heeft u daarna 14 dagen de tijd om Klarna te betalen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons per e-mail een verzendbevestiging met uw factuur en tevens uw betalingsgegevens van Klarna.
Als iets niet past of u het niet mooi vindt, kunt u het zoals gewoonlijk terugsturen. Je betaalt alleen voor wat je houdt. Gelieve het factuurbedrag uitsluitend over te maken op de door Klarna verstrekte bankgegevens.
De volledige voorwaarden voor aankoop op rekening en de klantenservice van Klarna voor vragen over uw betaling vindt u op www.klarna.com.
Let op
 • Het afleveradres voor een aankoop via Klarna moet hetzelfde zijn als het factuuradres en kan niet verschillend zijn.
 • De kredietcontrole door Klarna is geautomatiseerd en wij hebben geen invloed op het resultaat. Als het resultaat negatief is, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van Klarna AB.
 • Het maximumbedrag van een eventuele betaling op rekening hangt af van verschillende factoren (bv. uw kredietwaardigheid, openstaande facturen, enz.).

Handig en bewezen: Betaling door debitering van uw kredietkaart (VISA, MasterCard of American Express). U voert uw creditcardnummer, geldigheids- en verificatienummer in, en wij verzenden de gegevens met behulp van veilige encryptie. Daarna wordt u doorgestuurd naar de 3D-Secure veiligheidscontrole van uw bank. Enkele seconden later kan uw bestelling al verwerkt zijn. Het bedrag wordt pas afgeschreven op het moment dat de goederen zijn verzonden.

Met Apple Pay winkelt u bijzonder snel en gemakkelijk in onze webwinkel, want u betaalt met uw iPhone, iPad of iMac - de apparaten die u altijd bij u hebt.

Dankzij Apple Pay hoeft u geen formulieren in te vullen of een klantenaccount aan te maken als u online winkelt met uw Apple-toestel. Nadat u uw accountgegevens eenmaal hebt ingevoerd via de Wallet-app, selecteert u Apple Pay gewoon als betaalmethode in het afrekenproces. Je kunt Apple Pay koppelen aan zowel een creditcard als een girokaart - bijvoorbeeld je Sparkassen-girokaart. Bevestig de betaling vervolgens moeiteloos en veilig via Face ID of Touch ID.

Op uw MacBook Pro bevestigt u uw aankoop met Touch ID op de Touch Bar. Als je een MacBook of een Mac zonder Touch Bar gebruikt, neemt de iPhone of Apple Watch de ID-procedure over. Let op: alle apparaten maken gebruik van dezelfde iCloud-accounts en u moet eerst de betaling op uw MacBook of Mac inschakelen in uw Apple Wallet-app.

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is een betaalmethode waarmee consumenten in België online overschrijvingen kunnen doen. In het midden van de jaren tachtig fuseerden de bedrijven Bancontact en Mister Cash tot een betaalmethode. Met meer dan 15 miljoen kaarthouders is Bancontact nu de marktleider onder de Belgische aanbieders van elektronische betalingen.

Zo simpel is het:
Om met Bancontact te betalen, hoeft u het alleen maar te selecteren in het afrekenproces van uw online aankoop. Daar hebt u de keuze tussen het invoeren van uw kaartgegevens of het betalen per app. Door het kaartnummer van uw Bancontact-kaart in te voeren, komt u terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bankinstelling. Nadat u met succes bent ingelogd en uw PIN-code hebt ingevoerd, hoeft u alleen nog maar de transactie te bevestigen. U wordt dan naar ons teruggestuurd. Wanneer u een Bancontact-betaling doet, zijn wij ervan verzekerd de betaling onmiddellijk te ontvangen, zodat wij de orderverwerking onmiddellijk kunnen afronden.