Alpinestars Tech-Air 5 Systeem Airbag Motorfietsvest

SKU
MD93850-MAIN
SNELLE VERZENDING
VEILIGE BETALING

Productomschrijving

Note: Dit artikel mag alleen verkocht worden door een erkende plaatselijke dealer, daarom kan dit artikel helaas niet verzonden worden.


Alpinestars Tech-Air 5 Airbag Vest

Alpinestars is al sinds de oprichting in 1963 bezig met het herdefiniëren van bescherming voor motorrijders, en lanceert nu het gloednieuwe Tech-Air® 5 autonome motor-airbagsysteem. Tech-Air® 5 is de nieuwste aanwinst van de Alpinestars Tech-Air® familie, die de Tech-Air® Race en Tech-Air® Street systemen omvat. Alpinestars blijft voorop lopen op het gebied van actieve airbagtechnologie voor rijders en hun passagiers.

UPDATE:
Een nieuwe software-update voor de Tech-Air 5 is beschikbaar in de Alpinestars Tech-Air app! Met deze software update is nu de RACE RIDING MODE geïntroduceerd.
De Tech-Air 5 wordt standaard in STREET RIDING MODE geleverd.
Eerst moet de Tech-Air App geupdate worden naar de laatste versie (dit gebeurt normaal automatisch, tenzij de automatische App updates gedeactiveerd zijn).
Open dan de App en selecteer daar de Instellingen en het Software item. Zodra het Tech-Air 5 vest is ingeschakeld en het systeem is gekoppeld met de app, kan de systeemsoftware via dit item in de app worden geüpdatet.

Na de update ziet u als rijder de nieuwe optie „Riding Modes“ in de app-instellingen en kunt u schakelen tussen STREET en RACE Mode.
Let op: de „RACE RIDING Mode“ MOET gebruikt worden voor rijden op gesloten banen en kan niet voor andere soorten rijden gebruikt worden!!!

Features:

 • Tech-Air® 5 is een slank, zelfstandig, draagbaar vest met airbag, dat onder elk getailleerd textieljack of Tech-Air compatibel jack gedragen kan worden.
 • Tech-Air® 5 biedt een ongeëvenaarde bescherming van het bovenlichaam en beschermt motorrijders door op unieke wijze de schouders, borst, ribben en hele rug van de berijder te bedekken.
 • Schouderbescherming is van cruciaal belang bij een botsing op de weg: de schouders van de berijder worden op unieke wijze beschermd door Tech-Air®, waardoor het risico op schouder- en sleutelbeenletsels tot een minimum wordt beperkt.
 • Geïntegreerde sensoren: zodra een ongevalssituatie wordt gedetecteerd, wordt een beschermende airbag geactiveerd, die de berijder een ongeëvenaarde bescherming biedt met een maximale opblaastijd van 40 ms.
 • De schokdemping bij het dragen van de airbag leidt tot een vermindering van de botskracht tot 93% in vergelijking met een passieve beschermer.
 • Het systeem is ook uiterst gemakkelijk te gebruiken: Rits het vest gewoon dicht en sluit de magnetische flap, en u bent klaar om te gaan

Specificaties:
Technologie:

 • Het ultramoderne Tech-Air® 5 draagbare vest is voorzien van een actief elektronisch systeem met zes geïntegreerde sensoren (3 gyroscopen en 3 versnellingsmeters) en een crash-algoritme dat met behulp van AI precies in de gaten houdt wanneer de airbag bij een crash moet worden opgeblazen. Ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek met 's werelds beste MotoGP-rijder en Alpinestars-klant, zijn gegevens van miljoenen kilometers en duizenden ongevallen geanalyseerd om het intelligente algoritme voor crashdetectie voortdurend te verbeteren.
 • Tech-Air® 5 heeft Bluetooth-connectiviteit en een bijbehorende Tech-Air®-app die de werkingsstatus van het systeem, de batterijstatus en een gedetailleerde analyse van een rit weergeeft via de smartphone van de rijder.

Batterij:

 • Lithium-ion batterij met 30 uur looptijd.
 • Een LED-indicator geeft de werkingsstatus van de airbag aan.
 • De Systen is uitgerust met een magnetische micro USB lader.

Goed om te weten:

 • Na de inzet moet het gilet worden opgestuurd, want alleen opgeleid personeel mag de reparatie van de gaspatronen verzorgen - inzet service 299,95 EUR
 • Om de twee jaar moet het gilet worden opgestuurd voor onderhoud - onderhoud service 99,95 EUR

.
Meer informatie
Meer informatie
MerkAlpinestars
KleurBeige
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alpinestars Tech-Air 5 Systeem Airbag Motorfietsvest
Vaak samen gekocht
Totale prijs
Klanten die dit artikel bekeken, bekeken ook