Arai Tour-X4 Africa Twin motorhelm (wit / blauw / rood)

€ 894,74
SKU
MD85211-MAIN
SNELLE VERZENDING
VEILIGE BETALING

Productomschrijving

Klaar voor alles ARAI´sTOUR-X4

Avontuur, de grand tour of hard off-road, de Arai Tour-X4 is klaar voor elk gebruik.
Onze nieuwe Tour-X4 heeft een compleet nieuwe buitenkant.

Harder, sterker en stijver dan ooit tevoren.
Omdat de Tour-X4 door veel gebruikers in de zwaarste omstandigheden wordt gebruikt, is met name het ventilatiesysteem opnieuw ontworpen voor maximale efficiëntie.
De nieuwe wangkussens in FCS (Facial Contour System) uitvoering bieden een strakke pasvorm en ondersteunen het gezicht optimaal langs de onderkaaklijn.
Voor een individuele aanpassing aan het betreffende hoofd, is er de mogelijkheid om de standaard wang- en hoofdkussens elk met 5mm op te vullen.
Natuurlijk zijn er ook kussens in verschillende diktes optioneel verkrijgbaar.
Draag de Tour-X4 met of zonder piek, met of zonder vizier, of een combinatie van beide.
De grote gezichtsveldopening biedt ook voldoende ruimte voor het gebruik van een crossbril.

Penetratie getest*
Alle Arai helmen worden altijd ontworpen en getest op bescherming tegen penetratie, ook al is dat volgens de huidige Europese norm ECE 22-05 niet vereist.
De Arai penetratietest wordt uitgevoerd met een puntig testlichaam van 3 kg dat vanaf een hoogte van 3 meter op de helm valt.

Gladde vorm, betere bescherming bij ongevallen*
De gladde buitenschaal van een Arai helm is in deze vorm ontworpen om de helm bij een ongeval met zo weinig mogelijk weerstand over obstakels te laten glijden. Het doel is om zo weinig mogelijk rotatiekrachten op te wekken door te draaien. Dat is ook de reden waarom alle ventilatie-elementen van Arai altijd zo ontworpen en gemonteerd zijn dat ze bij een ongeluk zonder weerstand van de helm loskomen.

Organische vorm*
Bij de vorm van zijn buitenschalen laat Arai zich altijd leiden door de natuurlijke, organische vorm van het menselijk hoofd. Dit minimaliseert luchtturbulentie, verbetert het draagcomfort en is visueel aantrekkelijker.

Wasbaar binnenwerk*
Door de premium kwaliteit van de gebruikte binnenmaterialen kan een Arai helm in principe gemakkelijk nat gereinigd worden met lauw water en een milde zeep.

Harde buitenschaal, zachte binnenschaal*
Arai gebruikt een harde buitenschaal om de botsenergie bij een ongeluk te verspreiden, en een zachtere binnenschaal om de resterende energie daarna te absorberen. De unieke EPS binnenschaal uit één stuk die hier gebruikt wordt, combineert tot 5 verschillende densiteiten van materiaal in slechts één schaal.

Double-D sluiting*
De platte double-D sluiting sluit zacht aan op het hoofd van de gebruiker zonder te storen. Geen bewegende delen, geen roestgevoeligheid, een kinband die altijd goed past en de onmogelijkheid om zelf te openen zijn overtuigende argumenten voor dit type sluiting.

Verschillende maten buitenschalen*
In tegenstelling tot andere helmfabrikanten gebruikt Arai in de meeste modellen om veiligheidsredenen een aparte buitenschaal voor elk van de twee helmmaten. Dit, en de verschillende Arai-modellen, betekent dat iedere gebruiker precies die helm kan vinden die hem persoonlijk het beste past en bevalt.

Comfort voor elke dag*
Comfort voor elke dag wordt bereikt door de combinatie van organische vormen van de schaal en individueel instelbare pasvormen van de vulling. Textiel van hoge kwaliteit en een doeltreffende ventilatie maken het plaatje compleet. Dankzij een perfecte balans en een constructie met een laag zwaartepunt zijn de Arai helmen ontworpen om lange tijd gedragen te worden zonder de gebruiker te vermoeien of te hinderen.

Beperkte garantie van 5 jaar*
Alle Arai helmen hebben een beperkte garantie van 5 jaar tegen fabricage- en verwerkingsfouten. Wij voeren servicewerkzaamheden aan de helm uit tot 7 jaar na de productiedatum.

Maak met de hand*
Het duurt tot 5 jaar voordat een werknemer van Arai het recht verdient om een buitenschaal te maken. Er zijn 27 stappen en ongeveer 18 werkuren nodig om een perfecte Arai-helm te maken.

Vijf kwaliteitstests*
Elke individuele Arai-helm doorloopt vijf afzonderlijke kwaliteitstests in verschillende produktiestadia. Nadat de buitenmantel gemaakt is,
nadat de verf of versiering is aangebracht, na de assemblage en in twee andere tussenstadia van de produktie.

.
Meer informatie
Meer informatie
VersieGlasvezel
MerkArai
LeeftijdsgroepVolwassenen
KleurWit
SeizoenHet hele jaar door
GeslachtUnisex
ZonneklepGeen
Schilderenglanzend
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arai Tour-X4 Africa Twin motorhelm (wit / blauw / rood)
Vaak samen gekocht
Totale prijs