-46%

Suomy Speedstar Propeller motorhelm (wit)

€ 202,34 Regular Price € 375,20
SKU
MD88272-MAIN
SNELLE VERZENDING
VEILIGE BETALING

Productomschrijving

SPORTTOURING

Speedstar

De ambitieuze Speedstar is de nieuwe intuïtie van Suomy, die een nieuw concept biedt in een veelzijdige sporthelm met meer dan 20 jaar wedstrijdervaring. Door veelvuldige testsessies in de windtunnel als racehelm konden dynamische vormen, een sterke aërodynamische coëfficiënt en een benijdenswaardig algemeen evenwicht gecreëerd worden. De afdeling R & D, Design en Riding Test heeft een pakket oplossingen ontwikkeld dat het comfort en de veelzijdigheid verbetert door ademende technische stoffen, de D-ring kinband en de uitgebalanceerde pasvorm voor alle rijderstypes. Het nieuwe spuitvizier met optische klasse 1 en variabele dikte zorgt voor het beste zicht vanuit verschillende hoeken met Pinlock Max Vision. De ingebouwde brede zonneklep reikt tot aan de wangbeschermers en biedt volledige bescherming tegen zonlicht.

Shell van TRICARBOCO-materiaal, vervaardigd in twee maten (M en L), mengsel van .,, koolstofvezel en vezel, door en door hars.
Inwendig polystyreen in 2 maten (M en L) voor een optimale, comfortabele pasvorm.
Shield brede hoek, thermogevormd uit een vlakke plaat. Optische klasse 1
Inwendig zonnescherm Brede rook gemakkelijk van buitenaf haalbaar.

FRONT AIR INLET De luchtstroom in het bovenste voorste gedeelte van de helm kan geregeld worden door het centrale gedeelte van de luchtinlaat te verstellen.

RUCHTERLUCHTINLAGEN De innovatieve luchtinlaat achteraan is ontworpen om de ventilatie in de helm verder te verbeteren door gebruik te maken van restluchtstromen, die op hun beurt een onderdruk creëren in het onderste deel van de helm dankzij het venturi-effect, zodat de warme lucht sterk wordt afgevoerd, en een aangename temperatuur behouden blijft.

ZIJDE LUCHTINLUCHT De vaste luchtinlaten aan de zijkanten maken luchtafvoer in de helm mogelijk door het Venturi-effect. De speciale vorm kan ook turbulentie tot een minimum beperken en de kans op schudden van de helm beperken.

De dubbele spoilers zijn bestudeerd om de trillingen van de helm te verminderen. Zij worden gevoed door de interne luchtventilatie en optimaliseren, met behulp van het Venturi-effect, de interne ventilatie.
Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de luchtstroom in het binnenste gedeelte van de schaal.

Om maximale veiligheid te garanderen, moet de helm goed passen en correct en stevig bevestigd zijn, zodat hij niet kan worden verwijderd door hem om het hoofd te trekken of te draaien.
Als hij te groot is, kan hij over de ogen glijden of door bewegingen tijdens het rijden opzij draaien, waardoor het zicht naar rechts belemmerd wordt.

BUITENKAP gemaakt van Tricarboco materiaal, mengsel van .,, koolstofvezel en vezel, gebonden door hars, geproduceerd in 2 maten (M e L), met de hand gemaakt met behulp van nieuwe technologieën die voorzien in aramide harsen.


INTERIEUR POLYSTYROL- beschermende voering, verkrijgbaar in twee maten (M en L). De speciale vorm en constructie in verschillende dichtheden verhoogt de mechanische weerstand tegen toevallige stoten. De in de windtunnel bestudeerde binnenkanalen garanderen een perfecte ventilatie.

Visor Klasse Optisch 1 met Pinlock Max Vision.

RETENTION SYSTEM D-RING is door Suomy bestudeerd en gepatenteerd. Het is door miljoenen eindgebruikers bestudeerd en het is het beste systeem ter wereld. De kinband heeft een roestvrijstalen D-ring en een knoop om de sluiting vast te maken. De knop bevindt zich op een plaats die helemaal vrij is en kan gemakkelijk gebruikt worden, zelfs met handschoenen aan: Wanneer de knop gesloten is, vormt de kinband een lus die als ring gebruikt kan worden om aan het lipje te trekken en het sluitsysteem los te maken.

Meer informatie
Meer informatie
VersieGlasvezel
MerkSuomy
LeeftijdsgroepVolwassenen
KleurWit
SeizoenHet hele jaar door
GeslachtUnisex
ZonneklepJa
Schilderenmat
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Suomy Speedstar Propeller motorhelm (wit)
Vaak samen gekocht
Totale prijs